Bezlepková roláda s citrónovou příchutí - složení
Publikováno dne:
25.02.2008
Výrobce:
Jizerské pekárny spol. s r.o.
Upozornění:
spotřebujte do data uvedeného na přídavné etiketě
skladujte při teplotě do 8 stupňů Celsia
obsah gliadinu je méně než 0,68 mg/100 g sušiny
100 g výrobku obsahuje: | |
Látka | Množství |
Sacharidy | 43 g |
---|---|
Tuky | 37 g |
Bílkoviny | 2 g |
Aroma | --- |
Aroma citrónové | --- |
Aroma-rostlinný tuk | --- |
Barvivo E160a-rostlinný tuk | --- |
Bezlepková směs | --- |
Cukr | --- |
Cukr-fondánová hmota | --- |
Cukr-poleva bílá | --- |
Cukr-tmavá poleva | --- |
Cukr-vaječný bílek | --- |
Dextroza-bezlepková směs | --- |
Emulgátor E322-rostlinný tuk | --- |
Emulgátor E471-rostlinný tuk | --- |
Emulgátor E475-rostlinný tuk | --- |
Fondánová hmota | --- |
Glukózový sirup-fondánová hmota | --- |
Guma guar E412-bezlepková směs | --- |
Kakao-tmavá poleva | --- |
Karobový prášek-tmavá poleva | --- |
Konzervant E202-rostlinný tuk | --- |
Kyselina askorbová E300-bezlepková směs | --- |
Kyselina citronová E330 | --- |
Kyselina citrónová E330-bezlepková směs | --- |
Kyselina citrónová-poleva bílá | --- |
Lupinová mouka-bezlepková směs | --- |
Mléčná bílkovina-vaječný žloutek | --- |
Ocet-vaječný žloutek | --- |
Pasterovaný vaječný bílek-vaječný bílek | --- |
Pokrmový tuk | --- |
Poleva bílá | --- |
Přírodní identické aroma-poleva bílá | --- |
Přírodní polysacharidy E412-vaječný bílek | --- |
Přírodní polysacharidy E415-vaječný bílek | --- |
Přírodně identická aromata-tmavá poleva | --- |
Pšeničný škrob deproteinovaný-bezlepková směs | --- |
Rostlinné oleje a tuky-pokrmový tuk | --- |
Rostlinné ztužené oleje-pokrmový tuk | --- |
Rostlinný tuk | --- |
Směs inertních plynů E290, E941-vaječný bílek | --- |
Sojový lecitin E322-bezlepková směs | --- |
Sojový lecitin E322-poleva bílá | --- |
Sojový lecitin E322-tmavá poleva | --- |
Soli kyselin E325, E326, E262-vaječný žloutek | --- |
Sušená syrovátka-poleva bílá | --- |
Sušená syrovátka-tmavá poleva | --- |
Sušené mléko odtučněné-poleva bílá | --- |
Sůl kyseliny mléčné E325, E326-vaječný bílek | --- |
Sůl kyseliny octové E262-vaječný bílek | --- |
Sůl s jodem | --- |
Sůl-poleva bílá | --- |
Sůl-rostlinný tuk | --- |
Tmavá poleva | --- |
Vaječné žloutky | --- |
Vaječný bílek | --- |
Voda-fondánová hmota | --- |
Voda-rostlinný tuk | --- |
Ztužený rostlinný tuk-poleva bílá | --- |
Ztužený rostlinný tuk-tmavá poleva | --- |
Částečně ztužené rostlinné tuky a oleje-rost.tuk | --- |
Žloutek | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.