Bezlepková směs "JIZERKA" - složení
Publikováno dne:
25.02.2008
Výrobce:
Jizerské pekárny spol. s r.o.
Upozornění:
minimální trvanlivost do data uvedeného na přídavné etiketě
obsah gliadinu je 0,76 mg/100 g sušiny
| 100 g výrobku obsahuje: | |
| Látka | Množství |
| Sacharidy | 81 g |
|---|---|
| Bílkoviny | 5 g |
| Tuky | 2 g |
| Dextróza | --- |
| Guma guar E412 | --- |
| Kyselina askorbová E300 | --- |
| Kyselina citronová E330 | --- |
| Lupinová mouka | --- |
| Pšeničný škrob deproteinovaný | --- |
| Sójový lecitin E322 | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.
Složení-produktu.cz