Bezlepková směs "JIZERKA" - složení
Publikováno dne:
25.02.2008
Výrobce:
Jizerské pekárny spol. s r.o.
Upozornění:
minimální trvanlivost do data uvedeného na přídavné etiketě
obsah gliadinu je 0,76 mg/100 g sušiny
100 g výrobku obsahuje: | |
Látka | Množství |
Sacharidy | 81 g |
---|---|
Bílkoviny | 5 g |
Tuky | 2 g |
Dextróza | --- |
Guma guar E412 | --- |
Kyselina askorbová E300 | --- |
Kyselina citronová E330 | --- |
Lupinová mouka | --- |
Pšeničný škrob deproteinovaný | --- |
Sójový lecitin E322 | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.