Bezlepkové těstoviny - složení
Publikováno dne:
25.02.2008
Výrobce:
Jizerské pekárny spol. s r.o.
Upozornění:
minimální trvanlivost do data uvedeného na přídavné etiketě
obsah gliadinu je méně než 1 mg/100 g sušiny
návod: těstoviny vhodíme do osolené vařící vody a necháme cca 6 min. vařit. Poté slijeme vodu a propláchneme studenou vodou.
| 100 g výrobku obsahuje: | |
| Látka | Množství |
| Sacharidy | 61 g |
|---|---|
| Bílkoviny | 6 g |
| Tuky | 4 g |
| Bezlepková směs | --- |
| Dextroza-bezlepková směs | --- |
| Guma guar E412-bezlepková směs | --- |
| Kyselina askorbová E300-bezlepková směs | --- |
| Kyselina citrónová E330-bezlepková směs | --- |
| Kyselina mléčná-vaječná melanž | --- |
| Lupinová mouka-bezlepková směs | --- |
| Melanž-vaječná melanž | --- |
| Mléčnan sodný-vaječná melanž | --- |
| Ocet-vaječná melanž | --- |
| Pšeničný škrob deproteinovaný-bezlepková směs | --- |
| Sojový lecitin E322-bezlepková směs | --- |
| Sůl s jodem | --- |
| Vaječná melanž | --- |
| Voda pitná | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.
Složení-produktu.cz