Bezlepkové těstoviny - složení
Publikováno dne:
25.02.2008
Výrobce:
Jizerské pekárny spol. s r.o.
Upozornění:
minimální trvanlivost do data uvedeného na přídavné etiketě
obsah gliadinu je méně než 1 mg/100 g sušiny
návod: těstoviny vhodíme do osolené vařící vody a necháme cca 6 min. vařit. Poté slijeme vodu a propláchneme studenou vodou.
100 g výrobku obsahuje: | |
Látka | Množství |
Sacharidy | 61 g |
---|---|
Bílkoviny | 6 g |
Tuky | 4 g |
Bezlepková směs | --- |
Dextroza-bezlepková směs | --- |
Guma guar E412-bezlepková směs | --- |
Kyselina askorbová E300-bezlepková směs | --- |
Kyselina citrónová E330-bezlepková směs | --- |
Kyselina mléčná-vaječná melanž | --- |
Lupinová mouka-bezlepková směs | --- |
Melanž-vaječná melanž | --- |
Mléčnan sodný-vaječná melanž | --- |
Ocet-vaječná melanž | --- |
Pšeničný škrob deproteinovaný-bezlepková směs | --- |
Sojový lecitin E322-bezlepková směs | --- |
Sůl s jodem | --- |
Vaječná melanž | --- |
Voda pitná | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.