Součást projektu Nonstop lékárna

Bezlepkové těstoviny - složení

Publikováno dne: 25.02.2008
Výrobce: Jizerské pekárny spol. s r.o.
Upozornění:
minimální trvanlivost do data uvedeného na přídavné etiketě obsah gliadinu je méně než 1 mg/100 g sušiny návod: těstoviny vhodíme do osolené vařící vody a necháme cca 6 min. vařit. Poté slijeme vodu a propláchneme studenou vodou.
100 g výrobku obsahuje:
LátkaMnožství
Sacharidy 61 g
Bílkoviny 6 g
Tuky 4 g
Bezlepková směs ---
Dextroza-bezlepková směs ---
Guma guar E412-bezlepková směs ---
Kyselina askorbová E300-bezlepková směs ---
Kyselina citrónová E330-bezlepková směs ---
Kyselina mléčná-vaječná melanž ---
Lupinová mouka-bezlepková směs ---
Melanž-vaječná melanž ---
Mléčnan sodný-vaječná melanž ---
Ocet-vaječná melanž ---
Pšeničný škrob deproteinovaný-bezlepková směs ---
Sojový lecitin E322-bezlepková směs ---
Sůl s jodem ---
Vaječná melanž ---
Voda pitná ---
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.