Bezlepkové tmavé pečivo vícezrnné - žemle - složení
Publikováno dne:
25.02.2008
Výrobce:
Jizerské pekárny spol. s r.o.
Upozornění:
minimální trvanlivost do data uvedeného na přídavné etiketě
obsah gliadinu je 0,89 mg/100 g sušiny
100 g výrobku obsahuje: | |
Látka | Množství |
Sacharidy | 42 g |
---|---|
Tuky | 6 g |
Bílkoviny | 4 g |
Amarantový pop | --- |
Aroma-margarin | --- |
Barvivo E160a-margarin | --- |
Bezlepková směs | --- |
Dextroza-bezlepková směs | --- |
Droždí | --- |
Emulgátor (E471, E322-sojový)-margarin | --- |
Guma guar E412-bezlepková směs | --- |
Jablečná vláknina | --- |
Kukuřičný škrob | --- |
Kyselina (E330)-margarin | --- |
Kyselina askorbová E300-bezlepková směs | --- |
Kyselina citrónová E330-bezlepková směs | --- |
Lněné semínko | --- |
Lupinová mouka-bezlepková směs | --- |
Margarin | --- |
Pšeničný škrob deproteinovaný-bezlepková směs | --- |
Rostlinné oleje a tuky částečně ztužené-margarin | --- |
Sezamové semínko | --- |
Slunečnicové semeno | --- |
Sojová drť | --- |
Sojový lecitin E322-bezlepková směs | --- |
Sůl s jodem | --- |
Voda pitná | --- |
Voda-margarin | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.