Bezlepkový dort s kokosem - složení
Publikováno dne:
25.02.2008
Výrobce:
Jizerské pekárny spol. s r.o.
Upozornění:
spotřebujte do data uvedeného na přídavné etiketě
skladujte při teplotě do 8 stupňů Celsia
obsah gliadinu je méně než 1 mg/100 g sušiny
100 g výrobku obsahuje: | |
Látka | Množství |
Tuky | 39 g |
---|---|
Sacharidy | 38 g |
Jablečná dřeň-džem ovocná směs | 35 % |
Směs červených dření-džem ovocná směs | 15 % |
Bílkoviny | 2 g |
Kokos | 2 % |
Aroma | --- |
Aroma-rostlinný tuk | --- |
Barvivo E100-želé | --- |
Barvivo E120-želé | --- |
Barvivo E160a-rostlinný tuk | --- |
Barvivo E163-džem ovocná směs | --- |
Bezlepková směs | --- |
Cukr | --- |
Cukr-džem ovocná směs | --- |
Cukr-fondánová hmota | --- |
Cukr-vaječný bílek | --- |
Cukr-želé | --- |
Dextroza-bezlepková směs | --- |
Džem ovocná směs | --- |
E200-džem ovocná směs | --- |
Emulgátor E322-rostlinný tuk | --- |
Emulgátor E471-rostlinný tuk | --- |
Emulgátor E475-rostlinný tuk | --- |
Emulgátor E475-želé | --- |
Fondánová hmota | --- |
Glukózový sirup-fondánová hmota | --- |
Guma guar E412-bezlepková směs | --- |
Konzervant E202-rostlinný tuk | --- |
Konzervant oxid siřičitý E220-džem ovocná směs | --- |
Kyselina askorbová E300-bezlepková směs | --- |
Kyselina citrónová E330-bezlepková směs | --- |
Kyselina citrónová E330-džem ovocná směs | --- |
Lupinová mouka-bezlepková směs | --- |
Mléčná bílkovina-vaječný žloutek | --- |
Ocet-vaječný žloutek | --- |
Pasterovaný vaječný bílek-vaječný bílek | --- |
Pokrmový tuk | --- |
Pomerančový aromový olej-želé | --- |
Přírodní polysacharidy E412-vaječný bílek | --- |
Přírodní polysacharidy E415-vaječný bílek | --- |
Pšeničný škrob deproteinovaný-bezlepková směs | --- |
Rostlinné oleje a tuky-pokrmový tuk | --- |
Rostlinné ztužené oleje-pokrmový tuk | --- |
Rostlinný tuk | --- |
Směs inertních plynů E290, E941-vaječný bílek | --- |
Sojový lecitin E322-bezlepková směs | --- |
Soli kyselin E325, E326, E262-vaječný žloutek | --- |
Stabilizátor E339-želé | --- |
Stabilizátor E341-želé | --- |
Sůl kyseliny mléčné E325, E326-vaječný bílek | --- |
Sůl kyseliny octové E262-vaječný bílek | --- |
Sůl s jodem | --- |
Sůl-rostlinný tuk | --- |
Vaječný bílek | --- |
Vaječný žloutek | --- |
Višňový aromový olej-želé | --- |
Voda pitná | --- |
Voda-fondánová hmota | --- |
Voda-rostlinný tuk | --- |
Voda-želé | --- |
Částečně ztužené rostlinné tuky a oleje-rost.tuk | --- |
Škrobový sirup glukózový-želé | --- |
Želé | --- |
Želírující látka E401-želé | --- |
Želírující látka pektin E440-džem ovocná směs | --- |
Žloutek-vaječný žloutek | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.