Bezlepkový dort s kokosem - složení
Publikováno dne:
25.02.2008
Výrobce:
Jizerské pekárny spol. s r.o.
Upozornění:
spotřebujte do data uvedeného na přídavné etiketě
skladujte při teplotě do 8 stupňů Celsia
obsah gliadinu je méně než 1 mg/100 g sušiny
| 100 g výrobku obsahuje: | |
| Látka | Množství |
| Tuky | 39 g |
|---|---|
| Sacharidy | 38 g |
| Jablečná dřeň-džem ovocná směs | 35 % |
| Směs červených dření-džem ovocná směs | 15 % |
| Bílkoviny | 2 g |
| Kokos | 2 % |
| Aroma | --- |
| Aroma-rostlinný tuk | --- |
| Barvivo E100-želé | --- |
| Barvivo E120-želé | --- |
| Barvivo E160a-rostlinný tuk | --- |
| Barvivo E163-džem ovocná směs | --- |
| Bezlepková směs | --- |
| Cukr | --- |
| Cukr-džem ovocná směs | --- |
| Cukr-fondánová hmota | --- |
| Cukr-vaječný bílek | --- |
| Cukr-želé | --- |
| Dextroza-bezlepková směs | --- |
| Džem ovocná směs | --- |
| E200-džem ovocná směs | --- |
| Emulgátor E322-rostlinný tuk | --- |
| Emulgátor E471-rostlinný tuk | --- |
| Emulgátor E475-rostlinný tuk | --- |
| Emulgátor E475-želé | --- |
| Fondánová hmota | --- |
| Glukózový sirup-fondánová hmota | --- |
| Guma guar E412-bezlepková směs | --- |
| Konzervant E202-rostlinný tuk | --- |
| Konzervant oxid siřičitý E220-džem ovocná směs | --- |
| Kyselina askorbová E300-bezlepková směs | --- |
| Kyselina citrónová E330-bezlepková směs | --- |
| Kyselina citrónová E330-džem ovocná směs | --- |
| Lupinová mouka-bezlepková směs | --- |
| Mléčná bílkovina-vaječný žloutek | --- |
| Ocet-vaječný žloutek | --- |
| Pasterovaný vaječný bílek-vaječný bílek | --- |
| Pokrmový tuk | --- |
| Pomerančový aromový olej-želé | --- |
| Přírodní polysacharidy E412-vaječný bílek | --- |
| Přírodní polysacharidy E415-vaječný bílek | --- |
| Pšeničný škrob deproteinovaný-bezlepková směs | --- |
| Rostlinné oleje a tuky-pokrmový tuk | --- |
| Rostlinné ztužené oleje-pokrmový tuk | --- |
| Rostlinný tuk | --- |
| Směs inertních plynů E290, E941-vaječný bílek | --- |
| Sojový lecitin E322-bezlepková směs | --- |
| Soli kyselin E325, E326, E262-vaječný žloutek | --- |
| Stabilizátor E339-želé | --- |
| Stabilizátor E341-želé | --- |
| Sůl kyseliny mléčné E325, E326-vaječný bílek | --- |
| Sůl kyseliny octové E262-vaječný bílek | --- |
| Sůl s jodem | --- |
| Sůl-rostlinný tuk | --- |
| Vaječný bílek | --- |
| Vaječný žloutek | --- |
| Višňový aromový olej-želé | --- |
| Voda pitná | --- |
| Voda-fondánová hmota | --- |
| Voda-rostlinný tuk | --- |
| Voda-želé | --- |
| Částečně ztužené rostlinné tuky a oleje-rost.tuk | --- |
| Škrobový sirup glukózový-želé | --- |
| Želé | --- |
| Želírující látka E401-želé | --- |
| Želírující látka pektin E440-džem ovocná směs | --- |
| Žloutek-vaječný žloutek | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.
Složení-produktu.cz