Bezlepkový dortový korpus - složení
Publikováno dne:
25.02.2008
Výrobce:
Jizerské pekárny spol. s r.o.
Upozornění:
minimální trvanlivost do data uvedeného na přídavné etiketě
obsah gliadinu je méně než 1 mg/100 g sušiny
100 g výrobku obsahuje: | |
Látka | Množství |
Sacharidy | 26 g |
---|---|
Bílkoviny | 5 g |
Tuky | 5 g |
Aroma | --- |
Bezlepková směs | --- |
Cukr | --- |
Cukr-vaječný bílek | --- |
Dextroza-bezlepková směs | --- |
Guma guar E412-bezlepková směs | --- |
Kyselina askorbová E300-bezlepková směs | --- |
Kyselina citrónová E330-bezlepková směs | --- |
Lupinová mouka-bezlepková směs | --- |
Mléčná bílkovina-vaječný žloutek | --- |
Ocet-vaječný žloutek | --- |
Pasterovaný vaječný bílek-vaječný bílek | --- |
Pokrmový tuk | --- |
Přírodní polysacharidy E412-vaječný bílek | --- |
Přírodní polysacharidy E415-vaječný bílek | --- |
Pšeničný škrob deproteinovaný-bezlepková směs | --- |
Rostlinné oleje a tuky-pokrmový tuk | --- |
Rostlinné ztužené oleje-pokrmový tuk | --- |
Směs inertních plynů E290, E941-vaječný bílek | --- |
Sojový lecitin E322-bezlepková směs | --- |
Soli kyselin E325, E326, E262-vaječný žloutek | --- |
Sůl kyseliny mléčné E325, E326-vaječný bílek | --- |
Sůl kyseliny octové E262-vaječný bílek | --- |
Sůl s jodem | --- |
Vaječný bílek | --- |
Vaječný žloutek | --- |
Voda pitná | --- |
Žloutek-vaječný žloutek | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.