Součást projektu Nonstop lékárna

Bezlepkový dortový korpus - složení

Publikováno dne: 25.02.2008
Výrobce: Jizerské pekárny spol. s r.o.
Upozornění:
minimální trvanlivost do data uvedeného na přídavné etiketě obsah gliadinu je méně než 1 mg/100 g sušiny
100 g výrobku obsahuje:
LátkaMnožství
Sacharidy 26 g
Bílkoviny 5 g
Tuky 5 g
Aroma ---
Bezlepková směs ---
Cukr ---
Cukr-vaječný bílek ---
Dextroza-bezlepková směs ---
Guma guar E412-bezlepková směs ---
Kyselina askorbová E300-bezlepková směs ---
Kyselina citrónová E330-bezlepková směs ---
Lupinová mouka-bezlepková směs ---
Mléčná bílkovina-vaječný žloutek ---
Ocet-vaječný žloutek ---
Pasterovaný vaječný bílek-vaječný bílek ---
Pokrmový tuk ---
Přírodní polysacharidy E412-vaječný bílek ---
Přírodní polysacharidy E415-vaječný bílek ---
Pšeničný škrob deproteinovaný-bezlepková směs ---
Rostlinné oleje a tuky-pokrmový tuk ---
Rostlinné ztužené oleje-pokrmový tuk ---
Směs inertních plynů E290, E941-vaječný bílek ---
Sojový lecitin E322-bezlepková směs ---
Soli kyselin E325, E326, E262-vaječný žloutek ---
Sůl kyseliny mléčné E325, E326-vaječný bílek ---
Sůl kyseliny octové E262-vaječný bílek ---
Sůl s jodem ---
Vaječný bílek ---
Vaječný žloutek ---
Voda pitná ---
Žloutek-vaječný žloutek ---
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.