Burisony - složení
Publikováno dne:
02.05.2008
Výrobce:
Kávoviny, a.s.
Upozornění:
Obsah gliadinu je méně než 0,5 mg/100 g sušiny.
Rýžové burisony je možné používat buď přímo bez jakékoliv úpravy, jako složku do polévek nebo přísadu do houskových knedlíků nebo k přípravě vydatných snídaní. Stačí je přelít teplým mlékem a ochutit (džem, ovoce, sirup, med apod.).
Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením. Minimální trvanlivost 12 měsíců od data výroby.
100 g obsahuje: | |
Látka | Množství |
Sacharidy | 84 g |
---|---|
Bílkoviny | 6 g |
Tuky | 1 g |
Burisony-pufovaná rýže loupaná | --- |
Gliadin | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.