Součást projektu Nonstop lékárna

Choco Almond Bar - složení

Publikováno dne: 02.06.2011
Výrobce: BIO INTERNATIONAL
Upozornění:
Vhodné při zvýšeném tělesném výkonu. Čokoládovo-mandlová tyčinka Uchovávejte mimo dosah dětí, na suchém místě při teplotě do 25 stupňů Celsia. Minimální trvanlivost do: uvedeno na obalu
1 tyčinka-38 g obsahuje:
LátkaMnožství
Agáve-nektar (Agave tequilana) 21 %
Mandle-máslo (Prunus amygdalus) 21 %
Sacharidy-celkem 18 g
Datle-pasta (Phoenix dactylifera) 17 %
Kousky čokolády 10 %
Cukry 8 g
Rýžové křupínky 7 %
Tuky-celkem 7 g
Vlašské ořechy 6 %
Kakaový prášek 5 %
Kakaové máslo 4 %
Len-klíčky (Linum usitatissimum) 4 %
Bílkoviny 3 g
Vláknina 2 g
Nasycené mastné kyseliny 1 g
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.