Součást projektu Nonstop lékárna

Čokoládový puding v prášku - složení

Publikováno dne: 31.08.2010
Výrobce: Nestlé Česko s.r.o.
Upozornění:
Přiveďte mléko nebo směs mléka a smetany k varu. Odstavte ze zdroje tepla a za stálého míchání přidávejte směs. Porce rozlijte do forem a nechejte vychladnout. Po otevření pečlivě uzavřete a spotřebujte co nejdříve. Minimální trvanlivost dokonce: viz dno obalu Vyrobené v Rakousku.
Dávkování:
135 g prášku + 1 litr mléka = 10 porcí; 135 g prášku + 70 cl mléka + 30 cl smetany = 10 porcí
1 porce připravená s polotučným mlékem obsahuje:
LátkaMnožství
Vápník 145 mg
Čokoláda v prášku 30 %
Směs kakaa s cukrem 26 %
Sacharidy-celkem 15 g
Cukry 14 g
Bílkoviny 4 g
Tuky-celkem 2 g
Nasycené mastné kyseliny 1 g
Aroma ---
Barvivo amoniakový karamel ---
Cukr ---
Cukr-směs kakao s cukrem ---
Cukr-čokoláda v prášku ---
Guma Euchema ---
Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku-směs ---
Kakaový prášek-čokoláda v prášku ---
Karagenan ---
Kukuřičný škrob ---
Ořechy-stopy ---
Pšeničný lepek-stopy ---
Sodík ---
Sušená mléčná syrovátka ---
Sušený mléčný prášek ---
Sója-stopy ---
Vejce-stopy ---
Vláknina ---
Xanthan ---
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.