Egg 100 - složení
Publikováno dne:
28.06.2010
Výrobce:
EXTRIFIT Mgr. František Nádvorník
Upozornění:
Ve dnech tréninkového volna jednu odměrku dopoledne a jednu odměrku odpoledne. 1 odměrka = 29 g. Jednu plnou odměrku rozmixujte ve 2 dcl mléka nebo vody. Vhodné je použití do tvarohů, jogurtů, ovesných vloček apod.
Není určeno dětem do 6 let. Výrobce neručí za škody, vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Neobsahuje látky dopingového charakteru.
Nevhodné pro fenylketonuriky. Po otevření skladujte v suchu při teplotě do 25 stupňů Celsia, pečlivě uzavřené. Po otevření spotřebujte do dvou měsíců. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením.
Dávkování:
Závisí na tělesné hmotnosti, sportovní aktivitě a složení stravy. Doporučujeme rozložit denní dávku do 2 - 3 porcí. Použijte jednu odměrku 3 - 4 hodiny před tréninkem a jednu odměrku ve večerních hodinách nebo před spánkem.
| 100 g vaječného bílku obsahuje: | |
| Látka | Množství |
| Bílkoviny | 82 g |
|---|---|
| Glutamová kyselina | 12 g |
| Asparagová kyselina | 8 g |
| Leucin | 7 g |
| Alanin | 6 g |
| Serin | 6 g |
| Valin | 6 g |
| Arginin | 5 g |
| Fenylalanin | 5 g |
| Isoleucin | 5 g |
| Lysin | 5 g |
| Threonin | 4 g |
| Glycin | 3 g |
| Methionin | 3 g |
| Prolin | 3 g |
| Tyrosin | 3 g |
| Cystein | 2 g |
| Hystidin | 1 g |
| Tryptofan | 1 g |
| Sušený vaječný bílek (egg albumin) | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.
Složení-produktu.cz