Součást projektu Nonstop lékárna

EGG 100 (sušený vaječný bílek) - složení

Publikováno dne: 06.11.2012
Výrobce: EXTRIFIT, s.r.o.
Upozornění:
Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobce neručí za škody, vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Nevhodné pro fenylketonuriky - obsahuje zdroj fenylalaninu. Upozornění pro alergiky: výrobek obsahuje vaječnou bílkovinu. Skladujte v suchu při teplotě do 25 stupňů Celsia, pečlivě uzavřené. Po otevření spotřebujte do jednoho měsíce. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Potravina určená pro zvláštní výživu - vhodné pro sportovce a pro osoby při zvýšené tělesné hmotnosti. EGG 100 obsahuje vysoce hodnocený zdroj proteinu vaječný albumin. EGG 100 tak přispívá k růstu svalové hmoty a k jejímu udržení v situacích, kdy je...
Dávkování:
Závisí na tělesné hmotnosti, sportovní aktivitě a složení stravy. Doporučujeme rozložit denní dávku do 2 - 3 porcí. EGG 100 rozmixujte v mléce nebo ve vodě. Vhodné je použití do tvarohů, jogurtů, ovesných vloček apod. Obsah jednoho balení: 1000 g
LátkaMnožství
Sušený vaječný bílek (vaječný albumin) 100 %
Glutamová kyselina 12 g
Asparagová kyselina 8 g
Leucin 7 g
Alanin 6 g
Serin 6 g
Valin 6 g
Arginin 5 g
Fenylalanin 5 g
Isoleucin 5 g
Lysin 5 g
Threonin 4 g
Glycin 3 g
Methionin 3 g
Prolin 3 g
Tyrosin 3 g
Cystein 2 g
Hystidin 1 g
Tryptofan 1 g
Průměrný obsah aminokyselin ve 100 g vaj.bílku ---
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.