EGG 100 (sušený vaječný bílek) - složení
Publikováno dne:
06.11.2012
Výrobce:
EXTRIFIT, s.r.o.
Upozornění:
Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobce neručí za škody, vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Nevhodné pro fenylketonuriky - obsahuje zdroj
fenylalaninu. Upozornění pro alergiky: výrobek obsahuje vaječnou bílkovinu. Skladujte v suchu při teplotě do 25 stupňů Celsia, pečlivě uzavřené. Po otevření spotřebujte do jednoho měsíce. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením.
Potravina určená pro zvláštní výživu - vhodné pro sportovce a pro osoby při zvýšené tělesné hmotnosti. EGG 100 obsahuje vysoce hodnocený zdroj proteinu vaječný albumin. EGG 100 tak přispívá k růstu svalové hmoty a k jejímu udržení v situacích, kdy je...
Dávkování:
Závisí na tělesné hmotnosti, sportovní aktivitě a složení stravy. Doporučujeme rozložit denní dávku do 2 - 3 porcí. EGG 100 rozmixujte v mléce nebo ve vodě. Vhodné je použití do tvarohů, jogurtů, ovesných vloček apod. Obsah jednoho balení: 1000 g
Látka | Množství |
Sušený vaječný bílek (vaječný albumin) | 100 % |
---|---|
Glutamová kyselina | 12 g |
Asparagová kyselina | 8 g |
Leucin | 7 g |
Alanin | 6 g |
Serin | 6 g |
Valin | 6 g |
Arginin | 5 g |
Fenylalanin | 5 g |
Isoleucin | 5 g |
Lysin | 5 g |
Threonin | 4 g |
Glycin | 3 g |
Methionin | 3 g |
Prolin | 3 g |
Tyrosin | 3 g |
Cystein | 2 g |
Hystidin | 1 g |
Tryptofan | 1 g |
Průměrný obsah aminokyselin ve 100 g vaj.bílku | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.