Essential LEAN MASS 25 - složení
Publikováno dne:
12.05.2014
Výrobce:
ARTIFEX INSTANT s.r.o.
Upozornění:
Návod na přípravu: 30 g (1 odměrka) rozmíchat v šejkru nebo v mixéru v 250 ml neperlivé vody. Doporučujeme použití konzultovat se sportovním lékařem. Uchovávejte v suchu. Po otevření spotřebujte do jednoho měsíce.
Potravina určená pro zvláštní výživu. V prášku, se sladidly, vhodný při zvýšeném tělesném výkonu. Hmotnost: 1500 g. Obsahuje mléko a vejce. Energetická hodnota ve 30 g: 450 kJ / 106 kcal. www.prom-in.cz
Výrobek není vhodný pro děti, diabetiky, těhotné a kojící ženy, osoby trpící dnou a onemocněním ledvin. Dbejte na dobré uzavření obalu a dodržování způsobu přípravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Dávkování:
60 - 90 g denně ve dvou až třech porcích především ráno a po tréninku. Dle hmotnosti a tréninkových cílů doporučujeme konzultovat se zkušeným trenérem, případně nutričním poradcem.
30 g obsahuje: | |
Látka | Množství |
Creatin micronizovaný | 900 mg |
---|---|
L-glutamin | 600 mg |
Vápník | 3.3 mg |
Sodík | 1.1 mg |
Hořčík | 300 μg |
Draslík | 30 μg |
Sacharidy | 19 g |
Bílkoviny | 7 g |
Kyselina glutamová | 1 g |
Alanin | --- |
Arginin | --- |
Aroma banánové | --- |
Aroma vanilkové | --- |
Aroma čokoládové | --- |
Bromelain | --- |
CFM protein bioaktivní syrovátkový | --- |
CFM protein-enzym.hydrolýzou zpracovaný | --- |
Carthamus koncentrát | --- |
Cystein | --- |
Egg albumin | --- |
Glycin | --- |
Histidin | --- |
Isoleucin | --- |
Kakaový prášek | --- |
Kyselina asparagová | --- |
Laktóza | --- |
Leucin | --- |
Lysin | --- |
MCT tuky | --- |
Maltodextrin DE 19 | --- |
Methionin | --- |
Micelární kasein | --- |
Optimal absorbcion pro-komplex | --- |
Papain | --- |
Phenylalanin | --- |
Prolin | --- |
Serin | --- |
Sukralóza | --- |
Threonin | --- |
Tryptophan | --- |
Tuky | --- |
Tyrosin | --- |
Valin | --- |
Xanthan | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.