GASTRONUT - složení
Publikováno dne:
17.03.2010
Výrobce:
PENCO spol. s r.o.
Upozornění:
Není určeno pro děti do 3 let. Ukládat mimo dosah dětí! Spotřebujte do data vyznačeného na obalu. Uchovejte v suchu, neskladujte nad 25 stupňů Celsia.
Vhodný i pro diabetiky v rámci diety určené lékařem.
Dávkování:
Při předpokládaných žaludečních potížích ze zvýšené tvorby žaludečních šťáv 2 - 4 tobolky zapít vodou, maximální denní dávka 3 - 4 tobolky 3x denně. Nepřekračujte doporučené dávkování.
1 tobolka obsahuje: | |
Látka | Množství |
Bílkoviny | 266 mg |
---|---|
Fosfolipoproteiny | 230 mg |
Sacharidy | 55 mg |
Vápník | 40 mg |
Tuky | 24 mg |
MCT tuky | 10 mg |
Hořčík | 7 mg |
Sušený vaječný bílek | --- |
Sójový lecitin E322 | --- |
Uhličitan hořečnatý | --- |
Uhličitan vápenatý | --- |
Želatinová tobolka (100% želatina) | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.