Součást projektu Nonstop lékárna

GASTRONUT - složení

Publikováno dne: 17.03.2010
Výrobce: PENCO spol. s r.o.
Upozornění:
Není určeno pro děti do 3 let. Ukládat mimo dosah dětí! Spotřebujte do data vyznačeného na obalu. Uchovejte v suchu, neskladujte nad 25 stupňů Celsia. Vhodný i pro diabetiky v rámci diety určené lékařem.
Dávkování:
Při předpokládaných žaludečních potížích ze zvýšené tvorby žaludečních šťáv 2 - 4 tobolky zapít vodou, maximální denní dávka 3 - 4 tobolky 3x denně. Nepřekračujte doporučené dávkování.
1 tobolka obsahuje:
Látka Množství
Bílkoviny 266 mg
Fosfolipoproteiny 230 mg
Sacharidy 55 mg
Vápník 40 mg
Tuky 24 mg
MCT tuky 10 mg
Hořčík 7 mg
Sušený vaječný bílek ---
Sójový lecitin E322 ---
Uhličitan hořečnatý ---
Uhličitan vápenatý ---
Želatinová tobolka (100% želatina) ---
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.