High Protein Bar čokoláda - složení
Publikováno dne:
09.10.2008
Výrobce:
Lukáš Lev
Upozornění:
Výrobek obsahuje více než 10g polyolu na 100g. Může při nadměrném použití způsobit projímavé účinky.
Skladujte v teplotě mezi 15 až 22 stupni Celisia. Nevystavujte slunci, horku a vlhkosti.
Informace pro alergiky: výrobek obsahuje gluten, sojovou bílkovinu, mléčnou bílkovinu, sojový lecitin a laktózu. Vhodné pro sportovce.
1 dávka-50 g obsahuje: | |
Látka | Množství |
Bílkoviny | 24 g |
---|---|
Mléčná čokoláda | 16 % |
Sacharidy-celkem | 11 g |
Polyol | 6 g |
Cukry | 4 g |
Tuky-celkem | 4 g |
Nasycené mastné kyseliny | 2 g |
Aroma | --- |
Aroma-mléčná čokoláda | --- |
Balastní látky | --- |
Cukr-mléčná čokoláda | --- |
Hydrolyzovaný pšeničný gluten | --- |
Kakaová hmota-mléčná čokoláda | --- |
Kakaové máslo-mléčná čokoláda | --- |
Mléčná bílkovina | --- |
Odstředěné mléko-mléčná čokoláda | --- |
Olejový kakaový prášek | --- |
Palmový tuk | --- |
Polydextrózová náplň | --- |
Sodík | --- |
Sukralóza | --- |
Sója lecitin-mléčná čokoláda | --- |
glycerol | --- |
Želatinový hydrolyzát | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.