Součást projektu Nonstop lékárna

High Protein Bar jahoda - složení

Publikováno dne: 09.10.2008
Výrobce: Lukáš Lev
Upozornění:
Výrobek obsahuje více než 10g polyolu na 100g. Může při nadměrném použití způsobit projímavé účinky. Skladujte v teplotě mezi 15 až 22 stupni Celisia. Nevystavujte slunci, horku a vlhkosti. Informace pro alergiky: výrobek obsahuje gluten, sojovou bílkovinu, mléčnou bílkovinu, sojový lecitin a laktózu. Vhodné pro sportovce.
1 dávka-50 g obsahuje:
Látka Množství
Bílkoviny 24 g
Jogurtová poleva 18 %
Sacharidy-celkem 11 g
Cukry 5 g
Polyol 5 g
Tuky-celkem 5 g
Nasycené mastné kyseliny 2 g
Aroma ---
Balastní látky ---
Barvivo karmín ---
Cukr-jogurtová poleva ---
Hydrolyzovaný pšeničný gluten ---
Jogurtový prášek-jogurtová poleva ---
Kakaové máslo-jogurtová poleva ---
Kyselina citronová ---
Laktóza ---
Mléčná bílkovina ---
Odstředěné mléko-jogurtová poleva ---
Palmový olej ---
Polydextrózová náplň ---
Sodík ---
Soja lecitin ---
Sojová bílkovina-sojové vločky ---
Sojové vločky ---
Sukralóza ---
Sója lecitin-emulgátor ---
Sůl-sojové vločky ---
Tapiokový regulátor chuti-sojové vločky ---
glycerol ---
Želatinový hydrolyzát ---
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.