High Protein Bar jahoda - složení
Publikováno dne:
09.10.2008
Výrobce:
Lukáš Lev
Upozornění:
Výrobek obsahuje více než 10g polyolu na 100g. Může při nadměrném použití způsobit projímavé účinky.
Skladujte v teplotě mezi 15 až 22 stupni Celisia. Nevystavujte slunci, horku a vlhkosti.
Informace pro alergiky: výrobek obsahuje gluten, sojovou bílkovinu, mléčnou bílkovinu, sojový lecitin a laktózu. Vhodné pro sportovce.
| 1 dávka-50 g obsahuje: | |
| Látka | Množství |
| Bílkoviny | 24 g |
|---|---|
| Jogurtová poleva | 18 % |
| Sacharidy-celkem | 11 g |
| Cukry | 5 g |
| Polyol | 5 g |
| Tuky-celkem | 5 g |
| Nasycené mastné kyseliny | 2 g |
| Aroma | --- |
| Balastní látky | --- |
| Barvivo karmín | --- |
| Cukr-jogurtová poleva | --- |
| Hydrolyzovaný pšeničný gluten | --- |
| Jogurtový prášek-jogurtová poleva | --- |
| Kakaové máslo-jogurtová poleva | --- |
| Kyselina citronová | --- |
| Laktóza | --- |
| Mléčná bílkovina | --- |
| Odstředěné mléko-jogurtová poleva | --- |
| Palmový olej | --- |
| Polydextrózová náplň | --- |
| Sodík | --- |
| Soja lecitin | --- |
| Sojová bílkovina-sojové vločky | --- |
| Sojové vločky | --- |
| Sukralóza | --- |
| Sója lecitin-emulgátor | --- |
| Sůl-sojové vločky | --- |
| Tapiokový regulátor chuti-sojové vločky | --- |
| glycerol | --- |
| Želatinový hydrolyzát | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.
Složení-produktu.cz