Jihočeský zákys lesní ovoce - složení
				Publikováno dne:
				02.08.2010
			
			
				Výrobce:
				MADETA a.s.
			
			Upozornění:
				Před upotřebením protřepat. Po otevření ihned spotřebujte.
Uchovejte od 4 do 8 stupňů Celsia. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Bez konzervantů.
			| 100 g obsahuje: | |
| Látka | Množství | 
| Sodík | 47 mg | 
|---|---|
| Vitamín C | 3 mg | 
| Vitamín E | 500 μg | 
| Vitamín A | 50 μg | 
| Sušina min. | 15 % | 
| Ovocné složky | 13 % | 
| Cukry | 10 g | 
| Sacharidy-celkem | 10 g | 
| Bílkoviny | 2 g | 
| Tuky-celkem | 1 g | 
| Aroma | --- | 
| Arónie-koncentrát | --- | 
| Bifidobacterium lactis | --- | 
| Borůvky-koncentrát | --- | 
| Cukr | --- | 
| Glukózo-fruktózový sirup | --- | 
| Jahody-koncentrát | --- | 
| Lactobacillus acidophilus | --- | 
| Maliny-koncentrát | --- | 
| Mléko | --- | 
| Nesycené mastné kyseliny | --- | 
| Přírodní barvivo anthokyany | --- | 
| Streptococcus thermophilus | --- | 
| Červená řepa-koncentrát | --- | 
| Čistá mlékařská kultura | --- | 
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
				hygienika.
		
		Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.
		
	 Složení-produktu.cz
Složení-produktu.cz