Jihočeský zákys lesní ovoce - složení
Publikováno dne:
02.08.2010
Výrobce:
MADETA a.s.
Upozornění:
Před upotřebením protřepat. Po otevření ihned spotřebujte.
Uchovejte od 4 do 8 stupňů Celsia. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Bez konzervantů.
| 100 g obsahuje: | |
| Látka | Množství |
| Sodík | 47 mg |
|---|---|
| Vitamín C | 3 mg |
| Vitamín E | 500 μg |
| Vitamín A | 50 μg |
| Sušina min. | 15 % |
| Ovocné složky | 13 % |
| Cukry | 10 g |
| Sacharidy-celkem | 10 g |
| Bílkoviny | 2 g |
| Tuky-celkem | 1 g |
| Aroma | --- |
| Arónie-koncentrát | --- |
| Bifidobacterium lactis | --- |
| Borůvky-koncentrát | --- |
| Cukr | --- |
| Glukózo-fruktózový sirup | --- |
| Jahody-koncentrát | --- |
| Lactobacillus acidophilus | --- |
| Maliny-koncentrát | --- |
| Mléko | --- |
| Nesycené mastné kyseliny | --- |
| Přírodní barvivo anthokyany | --- |
| Streptococcus thermophilus | --- |
| Červená řepa-koncentrát | --- |
| Čistá mlékařská kultura | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.
Složení-produktu.cz