Součást projektu Nonstop lékárna

Kakaové pečivo bezlepkové - složení

Publikováno dne: 25.02.2008
Výrobce: Jizerské pekárny spol. s r.o.
Upozornění:
minimální trvanlivost do data uvedeného na přídavné etiketě obsah gliadinu je 0,99 mg/100 g sušiny
100 g výrobku obsahuje:
LátkaMnožství
Sacharidy 59 g
Tuky 29 g
Kakao 4 %
Bílkoviny 3 g
Aroma ---
Aroma-margarin ---
Barvivo E160a-margarin ---
Bezlepková směs ---
Cukr ---
Dextroza-bezlepková směs ---
Emulgátor (E471, E322-sojový)-margarin ---
Guma guar E412-bezlepková směs ---
Kukuřičný škrob ---
Kypřící látka E503 ---
Kyselina (E330)-margarin ---
Kyselina askorbová E300-bezlepková směs ---
Kyselina citrónová E330-bezlepková směs ---
Kyselina mléčná-vaječná melanž ---
Lupinová mouka-bezlepková směs ---
Margarin ---
Melanž-vaječná melanž ---
Mléčnan sodný-vaječná melanž ---
Ocet-vaječná melanž ---
Pšeničný škrob deproteinovaný-bezlepková směs ---
Rostlinné oleje a tuky částečně ztužené-margarin ---
Sojový lecitin E322-bezlepková směs ---
Vaječná melanž ---
Voda-margarin ---
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.