Kakaové pečivo bezlepkové - složení
Publikováno dne:
25.02.2008
Výrobce:
Jizerské pekárny spol. s r.o.
Upozornění:
minimální trvanlivost do data uvedeného na přídavné etiketě
obsah gliadinu je 0,99 mg/100 g sušiny
100 g výrobku obsahuje: | |
Látka | Množství |
Sacharidy | 59 g |
---|---|
Tuky | 29 g |
Kakao | 4 % |
Bílkoviny | 3 g |
Aroma | --- |
Aroma-margarin | --- |
Barvivo E160a-margarin | --- |
Bezlepková směs | --- |
Cukr | --- |
Dextroza-bezlepková směs | --- |
Emulgátor (E471, E322-sojový)-margarin | --- |
Guma guar E412-bezlepková směs | --- |
Kukuřičný škrob | --- |
Kypřící látka E503 | --- |
Kyselina (E330)-margarin | --- |
Kyselina askorbová E300-bezlepková směs | --- |
Kyselina citrónová E330-bezlepková směs | --- |
Kyselina mléčná-vaječná melanž | --- |
Lupinová mouka-bezlepková směs | --- |
Margarin | --- |
Melanž-vaječná melanž | --- |
Mléčnan sodný-vaječná melanž | --- |
Ocet-vaječná melanž | --- |
Pšeničný škrob deproteinovaný-bezlepková směs | --- |
Rostlinné oleje a tuky částečně ztužené-margarin | --- |
Sojový lecitin E322-bezlepková směs | --- |
Vaječná melanž | --- |
Voda-margarin | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.