Kakaové pečivo bezlepkové - složení
Publikováno dne:
25.02.2008
Výrobce:
Jizerské pekárny spol. s r.o.
Upozornění:
minimální trvanlivost do data uvedeného na přídavné etiketě
obsah gliadinu je 0,99 mg/100 g sušiny
| 100 g výrobku obsahuje: | |
| Látka | Množství |
| Sacharidy | 59 g |
|---|---|
| Tuky | 29 g |
| Kakao | 4 % |
| Bílkoviny | 3 g |
| Aroma | --- |
| Aroma-margarin | --- |
| Barvivo E160a-margarin | --- |
| Bezlepková směs | --- |
| Cukr | --- |
| Dextroza-bezlepková směs | --- |
| Emulgátor (E471, E322-sojový)-margarin | --- |
| Guma guar E412-bezlepková směs | --- |
| Kukuřičný škrob | --- |
| Kypřící látka E503 | --- |
| Kyselina (E330)-margarin | --- |
| Kyselina askorbová E300-bezlepková směs | --- |
| Kyselina citrónová E330-bezlepková směs | --- |
| Kyselina mléčná-vaječná melanž | --- |
| Lupinová mouka-bezlepková směs | --- |
| Margarin | --- |
| Melanž-vaječná melanž | --- |
| Mléčnan sodný-vaječná melanž | --- |
| Ocet-vaječná melanž | --- |
| Pšeničný škrob deproteinovaný-bezlepková směs | --- |
| Rostlinné oleje a tuky částečně ztužené-margarin | --- |
| Sojový lecitin E322-bezlepková směs | --- |
| Vaječná melanž | --- |
| Voda-margarin | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.
Složení-produktu.cz