Key Pro - složení
Publikováno dne:
16.06.2009
Výrobce:
ADITIVA CZ s.r.o
Upozornění:
Jedna rovná polévková lžíce odpovídá 5 g prášku. Prášek se rozmixuje s vodou jako přibližně 10% nápoj, např. 5 zarovnaných polévkových lžic do 0,25 l vody. Rozmíchání do mléka je možné při poloviční dávce prášku. Návod k přípravě nutno dodržovat.
Není určeno pro děti. Obsahuje zdroj fenylalaninu. Nevhodné při poškození ledvin, nesnášenlivosti sojových a mléčných výrobků, pro osoby trpící celiakií, fenylketonurií nebo alergií na některou z použitých surovin. Vhodné při zvýšeném tělesném výkonu.
Nadměrná jednorázová dávka nebo zvýšená koncentrace nápoje může působit nadýmavě nebo projímavě. Skladovat mimo dosah slunečních paprsků v suchu a teplotě do 25 stupňů Celsia. Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřete. Trvanlivost: 24 měsíců.
Dávkování:
Nejvyšší doporučená denní dávka dospělí 100 g prášku, děti 50 g. Nejvyšší jednorázová dávka 50 g prášku (doplněk hlav.jídel s nedostatkem bílkovin), nejvyš.jednoráz.dávka pro příjem mezi hlav. jídly 20-50 g prášku (přesnídávka, svačina, druhá večeře).
100 g obsahuje: | |
Látka | Množství |
Bílkoviny | 60 g |
---|---|
Sacharidy | 26 g |
Acesulfam K | --- |
Aroma | --- |
Aspartam | --- |
Cyklamát Na | --- |
Dihydrochalkon neohesperidinu | --- |
Hydrolyzát vepřového kolagenu II. typu | --- |
Kakao | --- |
Karamel | --- |
Karmín | --- |
Kurkuma | --- |
Pšeničný protein | --- |
Sacharin Na | --- |
Sukralóza | --- |
Sušená syrovátka | --- |
Tuky | --- |
Vepřový sérový albumin | --- |
Xanthan | --- |
Červená řepa | --- |
Částečně hydrolyzovaný sojový proteinový izolát | --- |
Želatina | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.