Součást projektu Nonstop lékárna

Křehké řezy s citrónovou příchutí vhodné pro diabetiky - složení

Publikováno dne: 07.04.2009
Výrobce: VITANA, a.s., člen mezinárodní skupiny Rieber & Son, Norsko
Upozornění:
Pečeme v předehřátém konvektomatu nebo v troubě 35-40 minut při teplotě 140 stupňů Celsia. Výrobek vhodný pro diabetiky v rámci stanoveného dietního režimu. Skladujte v suchu. Minimální trvanlivost do: na zadní straně obalu.
Dávkování:
Podle tabulky odvážíme moučníkovou směs a vsypeme do mísy. Přidáme odměřené množství studené vody a oleje. Promícháme a těsto vlijeme na předem vymazanou a moukou vysypanou gastronádobu nebo cukrářský plech (výška těsta 2 cm).
100 g suché směsi obsahuje:
LátkaMnožství
Sacharidy 68 g
Fruktóza 21 %
Bílkoviny 12 g
Tuky 3 g
Aromatická látka ethylvanilin ---
Barvivo E101 ---
Emulgátory (E471, E477, E81) ---
Guma xanthan ---
Kypřící látky E450, E500 ---
Lupinová mouka ---
Přírodní aroma citrónové ---
Pšeničná mouka (obsahuje lepek) ---
Sušená vejce ---
Sušené odtučněné mléko ---
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.