Křehké řezy s citrónovou příchutí vhodné pro diabetiky - složení
Publikováno dne:
07.04.2009
Výrobce:
VITANA, a.s., člen mezinárodní skupiny Rieber & Son, Norsko
Upozornění:
Pečeme v předehřátém konvektomatu nebo v troubě 35-40 minut při teplotě 140 stupňů Celsia.
Výrobek vhodný pro diabetiky v rámci stanoveného dietního režimu.
Skladujte v suchu. Minimální trvanlivost do: na zadní straně obalu.
Dávkování:
Podle tabulky odvážíme moučníkovou směs a vsypeme do mísy. Přidáme odměřené množství studené vody a oleje. Promícháme a těsto vlijeme na předem vymazanou a moukou vysypanou gastronádobu nebo cukrářský plech (výška těsta 2 cm).
| 100 g suché směsi obsahuje: | |
| Látka | Množství |
| Sacharidy | 68 g |
|---|---|
| Fruktóza | 21 % |
| Bílkoviny | 12 g |
| Tuky | 3 g |
| Aromatická látka ethylvanilin | --- |
| Barvivo E101 | --- |
| Emulgátory (E471, E477, E81) | --- |
| Guma xanthan | --- |
| Kypřící látky E450, E500 | --- |
| Lupinová mouka | --- |
| Přírodní aroma citrónové | --- |
| Pšeničná mouka (obsahuje lepek) | --- |
| Sušená vejce | --- |
| Sušené odtučněné mléko | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.
Složení-produktu.cz