MILKY SHAKE - složení
Publikováno dne:
29.06.2010
Výrobce:
AG FOODS Group a.s.
Upozornění:
POZOR: maximální teplota mléka 55 stupňů Celsia, při teplotě vyšší dochází k usmrcení živých bakterií.
Dávkování:
7,2 g / 200 ml mléka. Obsah sáčku zalijte 1/3 množství studeného mléka a důkladně promíchejte (nejlépe elektrickým šlehačem), poté dolijte zbytek studeného mléka a opět promíchejte.
100 ml nápoje obsahuje-nezahrnuje nutr.hod.mléka: | |
Látka | Množství |
Vitamín C | 9 mg |
---|---|
Niacinamid | 2.7 mg |
Vitamín E | 1.5 mg |
Kyselina pantothenová | 900 μg |
Vitamín B6 | 300 μg |
Vitamín B2 | 240 μg |
Vitamín B1 | 210 μg |
Kyselina listová | 30 μg |
Prebiotická vláknina inulín | 25 % |
Biotin | 22 μg |
Sodík | 9 g |
Sacharidy-celkem | 3 g |
Cukry | 1 g |
Barvivo betakaroten | --- |
Bílkoviny | --- |
Cukr | --- |
Fermentovaný mléčný preparát | --- |
Jedlá sůl | --- |
Kyselina citronová | --- |
Lactobacillus bulgaricus-ferment.mléčný preparát | --- |
Laktóza-fermentovaný mléčný preparát | --- |
Mléčná bílkovina-fermentovaný mléčný preparát | --- |
Modifikovaný bramborový škrob E1412 | --- |
Nasycené mastné kyseliny | --- |
Probiotické mléčné bakterie min.5 000 000 KTJ | --- |
Přírodně identické aroma | --- |
Stabilizátor E412 | --- |
Streptococcus thermophilus-ferment.mléč.preparát | --- |
Sukralóza | --- |
Tuky-celkem | --- |
Vitamin B12 | --- |
Vláknina | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.