Součást projektu Nonstop lékárna

MILKY SHAKE s příchutí vanilka s prebiotickou vlákninou a probiotickými mléčnými bakteriemi - složení

Publikováno dne: 05.05.2009
Výrobce: AG FOODS Group a.s.
Upozornění:
POZOR: maximální teplota mléka 55 stupňů Celsia, při teplotě vyšší dochází k usmrcení živých bakterií.
Dávkování:
7,2 g / 200 ml studeného mléka. Obsah sáčku zalijte 1/3 množství studeného mléka a důkladně promíchejte (nejlépe elektrickým šlehačem), poté dolijte zbytek studeného mléka a opět promíchejte.
100 ml nápoje obsahuje-nezahrnuje nutr.hod.mléka:
Látka Množství
Vitamín C 9 mg
Niacinamid 2.7 mg
Vitamín E 1.5 mg
Kyselina pantothenová 900 μg
Kyselina listová 300 μg
Vitamín B6 300 μg
Vitamín B2 240 μg
Vitamín B1 210 μg
Biotin 22 μg
Sacharidy 3 g
Barvivo beta karoten ---
Bílkoviny ---
Cukr ---
Fermentovaný mléčný preparát ---
Jedlá sůl ---
Kyselina citronová ---
Lactobacillus bulgaricus-ferment.mléčný preparát ---
Laktóza-fermentovaný mléčný preparát ---
Mléčné bílkoviny-fermentovaný mléčný preparát ---
Modifikovaný bramborový škrob E1412 ---
Prebiotická vláknina inulín ---
Probiotické mléčné bakterie min.5 000 000 KTJ ---
Přírodně identické aroma ---
Směs vitamínů ---
Stabilizátor E412 ---
Streptococcus thermophilus-ferment.mléč.preparát ---
Sukralóza ---
Tuky ---
Vitamin B12 ---
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.