Nestlé Osmizrnná nemléčná kaše - složení
Publikováno dne:
16.06.2015
Výrobce:
Nestlé Espaňa S.A.
Upozornění:
Před přípravou kaše si umyjte ruce. Ohřejte mléko (např. BEBA Pro 2) asi na 40 stupňů Celsia - vyšší teplota bifidobakterie ničí. Podle tabulky dávkování nalijte odměřené množství mléka do talířku a za stálého míchání vsypte potřebný počet lžic kaše.
Míchejte, dokud nedosáhnete požadovanou konzistenci. Nevaří se. Po přípravě stravy obal důkladně uzavřete a uchovejte v suchu a chladu (ne v chladničce). Po otevření spotřebujte do 3 týdnů. Neuchovávejte nedojedené porce.
Potravina určená pro zvláštní výživu. Obilný příkrm pro děti a kojence od ukončeného 6. měsíce. Instantní výrobek. e 250 g. Určeno ke krmení lžičkou. Tato výživa nenahrazuje mateřské mléko. Bez přidaného cukru. Obsahuje přírodní cukry.
Dávkování:
věk dítěte: 6. měsíc, 4 zarovnané polévkové lžice (25 g), 160 ml připraveného mléka BEBA Pro 2, počet porcí denně: 1-2. 1 porce = 25 g kaše + 160 ml BEBA Pro 2. Baleno v ochranné atmosféře. Bez přidaného cukru, konzervantů a barviv.
1 porce obsahuje: | |
Látka | Množství |
Vápník (43 % RH) | 172 mg |
---|---|
Sodík | 47.1 mg |
Vitamín C (136 % RH) | 34 mg |
Vitamín E | 3.8 mg |
Železo (60 % RH) | 3.6 mg |
Niacin (26 % RH) | 2.4 mg |
Zinek (35 % RH) | 1.4 mg |
Vitamín B1 (thiamin) (79 % RH) | 395 μg |
Vitamín B6 (pyridoxin) (33 % RH) | 233 μg |
Vitamín A (45 % RH) | 181 μg |
Mouky-celkem | 99 % |
Pšeničná mouka-část enzym.hydrolyz. | 86 % |
Kyselina listová (47 % RH) | 47 μg |
Jód (61 % RH) | 42 μg |
Sacharidy-celkem | 34 g |
Cukry | 14 g |
Tuky-celkem | 5 g |
Bílkoviny | 4 g |
Vitamín D (40 % RH) | 4 μg |
Ječná mouka | 3 % |
Kukuřičná mouka | 3 % |
Žitná mouka | 3 % |
Nasycené mastné kyseliny-celkem | 2 g |
Ovesná mouka | 1 % |
Prosná mouka | 1 % |
Rýžová mouka | 1 % |
Sůl | 1 g |
Čiroková mouka | 1 % |
Aroma vanilin | --- |
Bakterie mléčného kvašení | --- |
Bifidus lactis | --- |
Fumaran železnatý | --- |
Jodid draselný | --- |
Síran zinečnatý | --- |
Uhličitan vápenatý | --- |
Vláknina | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.