Nutrikaše probiotic natural - složení
Publikováno dne:
29.08.2011
Výrobce:
Mogador s.r.o.
Upozornění:
Po 3-5 minutách je kaše připravena ke konzumaci. Při dodržení návodu k přípravě má Nutrikaše(R) optimální konzistenci pro snadnou konzumaci i pro osoby s postižením ústní dutiny, chrupu či poruchami polykacího aparátu.
Instantní směs pro přípravu rýžové kaše. Potravina pro zvláštní výživu bez lepku, cholesterolu a laktózy, vhodná pro diabetiky.
Alergeny: sója, kasein. Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy. Obsahuje bílkovinu rostlinného i živočišného původu. Skladujte v suchu.
Dávkování:
Konzumujte 2-3 porce denně připravené dle návodu. S ohledem na hodnoty obsažených látek doporučujeme konzumaci většího množství konzultovat s výživovým specialistou. Obsah sáčku zalijeme 150 ml horké vody o teplotě 80 stupňů Celsia a dobře rozmícháme.
1 porce-60 g obsahuje: | |
Látka | Množství |
Vápník | 39.6 mg |
---|---|
Vitamín C | 26.4 mg |
Hořčík | 18.56 mg |
Laktóza | 6 mg |
Niacin | 5.28 mg |
Železo | 4.62 mg |
Vitamín E | 3.96 mg |
Zinek | 3.3 mg |
Lepek méně než | 1.2 mg |
Mangan | 660 μg |
Vitamín B2 | 462 μg |
Vitamín B6 | 462 μg |
Vitamín B1 | 363 μg |
Kyselina listová | 66 μg |
Cholesterol | 60 μg |
Sacharidy | 37 g |
Extrudovaná rýžová mouka | 31 % |
Selen | 18 μg |
Biotin | 16 μg |
Tuky | 9 g |
Vláknina inulin | 6 % |
Bílkoviny | 2 g |
Kyselina pantothenová | 1 μg |
Emulgátor E471 | --- |
Fruktóza | --- |
Kaseinát sodný | --- |
Kukuřičný škrob | --- |
Lactobacillus sporogenes více než 7 mld | --- |
Oxid křemičitý | --- |
Přírodně identické barvivo karoten | --- |
Stabilizátor E340 | --- |
Sušený glukózový sirup | --- |
Sójový bílkovinný izolát | --- |
Sůl | --- |
Vitamin B12 | --- |
Částečně hydrolyzovaný rostlinný olej | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.