OVOFIT - tvarohový dezert s jogurtem s probiotickou kulturou jahodový - složení
Publikováno dne:
04.10.2009
Výrobce:
POLABSKÉ MLÉKÁRNY a.s.
Upozornění:
Uchovejte při teplotě od 4 do 8 stupňů Celsia. Spotřebujte do data uvedeného na dně obalu.
Po otevření ihned spotřebujte. Bez přídavku cukru. Vhodné i pro diabetiky.
1 balení-140 g obsahuje: | |
Látka | Množství |
Vitamín E ve 100 g | 1.6 mg |
---|---|
Vitamín B2 ve 100 g | 260 μg |
Vitamín B1 ve 100 g | 220 μg |
Tvaroh | 68 % |
Jahody-ovocná složka | 36 % |
Smetanový jogurt s probiotickou kulturou | 20 % |
Ochucující ovocná složka | 12 % |
Bílkoviny | 11 g |
Sacharidy-celkem | 6 g |
Cukry | 4 g |
Tuk | 2 g |
Nasycené mastné kyseliny | 1 g |
Vláknina | 1 g |
Acesulfam K-ovocná složka | --- |
Aroma-ovocná složka | --- |
Aspartam-ovocná složka | --- |
Jablečný koncentrát-ovocná složka | --- |
Jahodový koncentrát-ovocná složka | --- |
Koncentrát červené řepy-ovocná složka | --- |
Modifikovaný kukuřičný škrob-ovocná složka | --- |
Oligofruktóza-ovocná složka | --- |
Pektin-ovocná složka | --- |
Sodík | --- |
Vitamíny-ovocná složka | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.