OVOFIT - tvarohový dezert s jogurtem s probiotickou kulturou višňový - složení
Publikováno dne:
04.10.2009
Výrobce:
POLABSKÉ MLÉKÁRNY a.s.
Upozornění:
Uchovejte při teplotě od 4 do 8 stupňů Celsia. Spotřebujte do data uvedeného na dně obalu.
Po otevření ihned spotřebujte. Bez přídavku cukru. Vhodné i pro diabetiky.
| 1 balení-140 g obsahuje: | |
| Látka | Množství |
| Vitamín E ve 100 g | 1.6 mg |
|---|---|
| Vitamín B2 ve 100 g | 260 μg |
| Vitamín B1 ve 100 g | 220 μg |
| Tvaroh | 68 % |
| Višeň-ovocná složka | 40 % |
| Smetanový jogurt s probiotickou kulturou | 20 % |
| Ochucující ovocná složka | 12 % |
| Bílkoviny | 11 g |
| Sacharidy-celkem | 6 g |
| Cukry | 4 g |
| Tuk | 2 g |
| Nasycené mastné kyseliny | 1 g |
| Vláknina | 1 g |
| Acesulfam K-ovocná složka | --- |
| Aroma-ovocná složka | --- |
| Aspartam-ovocná složka | --- |
| Barvivo koncentrát červené řepy-ovocná složka | --- |
| Barvivo mrkvová šťáva-ovocná složka | --- |
| Modifikovaný kukuřičný škrob-ovocná složka | --- |
| Oligofruktóza-ovocná složka | --- |
| Sodík | --- |
| Vitamíny-ovocná složka | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.
Složení-produktu.cz