Součást projektu Nonstop lékárna

Pečivo sladké bezlepkové - hrozinkový chlebíček - složení

Publikováno dne: 25.02.2008
Výrobce: Jizerské pekárny spol. s r.o.
Upozornění:
minimální trvanlivost do data uvedeného na přídavné etiketě obsah gliadinu je 0,83 mg/100 g sušiny
100 g výrobku obsahuje:
LátkaMnožství
Sacharidy 53 g
Hrozinky 6 %
Tuky 3 g
Bílkoviny 2 g
Bezlepková směs ---
Cukr ---
Dextroza-bezlepková směs ---
Droždí ---
Guma guar E412-bezlepková směs ---
Kukuřičný škrob ---
Kyselina askorbová E300-bezlepková směs ---
Kyselina citrónová E330-bezlepková směs ---
Lupinová mouka-bezlepková směs ---
Pokrmový tuk ---
Pšeničný škrob deproteinovaný-bezlepková směs ---
Rostlinné oleje a tuky-pokrmový tuk ---
Rostlinné ztužené oleje-pokrmový tuk ---
Rostlinný olej ---
Sojový lecitin E322-bezlepková směs ---
Sušené plnotučné mléko ---
Sůl s jodem ---
Voda pitná ---
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.