Perník vhodný pro diabetiky - složení
Publikováno dne:
07.04.2009
Výrobce:
VITANA, a.s., člen mezinárodní skupiny Rieber & Son, Norsko
Upozornění:
Pečeme v předehřátém konvektomatu nebo v troubě 35-40 minut při teplotě 140 stupňů Celsia.
Výrobek vhodný pro diabetiky v rámci stanoveného dietního režimu.
Skladujte v suchu. Minimální trvanlivost do: na zadní straně obalu.
Dávkování:
Podle tabulky odvážíme moučníkovou směs a vsypeme do mísy. Přidáme odměřené množství studené vody a oleje. Promícháme a těsto vlijeme na předem vymazanou a moukou vysypanou gastronádobu nebo cukrářský plech (výška těsta 2 cm).
100 g suché směsi obsahuje: | |
Látka | Množství |
Fruktóza | 23.6 mg |
---|---|
Sacharidy | 73 g |
Bílkoviny | 10 g |
Tuky | 1 g |
Aromatická látka ethylvanilin | --- |
Barviva (E120, E101) | --- |
Emulgátor E471 | --- |
Kukuřičný škrob | --- |
Kypřící látky E450, E500-kypř.prášek do perníku | --- |
Kypřící prášek do perníku | --- |
Kávovina (čekanka, ječmen, žito) | --- |
Lupinová mouka | --- |
Maltodextrin | --- |
Pšeničná mouka (obsahuje lepek) | --- |
Směs koření-kypř.prášek do perníku | --- |
Sušená vejce | --- |
Sušené mléko (odtučněné) | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.