Perník vhodný pro diabetiky - složení
				Publikováno dne:
				07.04.2009
			
			
				Výrobce:
				VITANA, a.s., člen mezinárodní skupiny Rieber & Son, Norsko
			
			Upozornění:
				Pečeme v předehřátém konvektomatu nebo v troubě 35-40 minut při teplotě 140 stupňů Celsia.
Výrobek vhodný pro diabetiky v rámci stanoveného dietního režimu.
Skladujte v suchu. Minimální trvanlivost do: na zadní straně obalu.
			Dávkování:
				Podle tabulky odvážíme moučníkovou směs a vsypeme do mísy. Přidáme odměřené množství studené vody a oleje. Promícháme a těsto vlijeme na předem vymazanou a moukou vysypanou gastronádobu nebo cukrářský plech (výška těsta 2 cm).
			| 100 g suché směsi obsahuje: | |
| Látka | Množství | 
| Fruktóza | 23.6 mg | 
|---|---|
| Sacharidy | 73 g | 
| Bílkoviny | 10 g | 
| Tuky | 1 g | 
| Aromatická látka ethylvanilin | --- | 
| Barviva (E120, E101) | --- | 
| Emulgátor E471 | --- | 
| Kukuřičný škrob | --- | 
| Kypřící látky E450, E500-kypř.prášek do perníku | --- | 
| Kypřící prášek do perníku | --- | 
| Kávovina (čekanka, ječmen, žito) | --- | 
| Lupinová mouka | --- | 
| Maltodextrin | --- | 
| Pšeničná mouka (obsahuje lepek) | --- | 
| Směs koření-kypř.prášek do perníku | --- | 
| Sušená vejce | --- | 
| Sušené mléko (odtučněné) | --- | 
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
				hygienika.
		
		Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.
		
	 Složení-produktu.cz
Složení-produktu.cz