Součást projektu Nonstop lékárna

Perník vhodný pro diabetiky - složení

Publikováno dne: 07.04.2009
Výrobce: VITANA, a.s., člen mezinárodní skupiny Rieber & Son, Norsko
Upozornění:
Pečeme v předehřátém konvektomatu nebo v troubě 35-40 minut při teplotě 140 stupňů Celsia. Výrobek vhodný pro diabetiky v rámci stanoveného dietního režimu. Skladujte v suchu. Minimální trvanlivost do: na zadní straně obalu.
Dávkování:
Podle tabulky odvážíme moučníkovou směs a vsypeme do mísy. Přidáme odměřené množství studené vody a oleje. Promícháme a těsto vlijeme na předem vymazanou a moukou vysypanou gastronádobu nebo cukrářský plech (výška těsta 2 cm).
100 g suché směsi obsahuje:
Látka Množství
Fruktóza 23.6 mg
Sacharidy 73 g
Bílkoviny 10 g
Tuky 1 g
Aromatická látka ethylvanilin ---
Barviva (E120, E101) ---
Emulgátor E471 ---
Kukuřičný škrob ---
Kypřící látky E450, E500-kypř.prášek do perníku ---
Kypřící prášek do perníku ---
Kávovina (čekanka, ječmen, žito) ---
Lupinová mouka ---
Maltodextrin ---
Pšeničná mouka (obsahuje lepek) ---
Směs koření-kypř.prášek do perníku ---
Sušená vejce ---
Sušené mléko (odtučněné) ---
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.