Součást projektu Nonstop lékárna

Piškoty bezlepkové - složení

Publikováno dne: 25.02.2008
Výrobce: Jizerské pekárny spol. s r.o.
Upozornění:
minimální trvanlivost do data uvedeného na přídavné etiketě obsah gliadinu je 0,75 mg/100 g sušiny
100 g výrobku obsahuje:
Látka Množství
Sacharidy 76 g
Bílkoviny 5 g
Tuky 4 g
Bezlepková směs ---
Cukr ---
Cukr-rychlošlehací pasta ---
Dextroza-bezlepková směs ---
Emulgátor E471-rychlošlehací pasta ---
Emulgátor E475-rychlošlehací pasta ---
Emulgátor E570-rychlošlehací pasta ---
Guma guar E412-bezlepková směs ---
Kyselina askorbová E300-bezlepková směs ---
Kyselina citrónová E330-bezlepková směs ---
Kyselina mléčná-vaječná melanž ---
Lupinová mouka-bezlepková směs ---
Melanž-vaječná melanž ---
Mléčnan sodný-vaječná melanž ---
Ocet-vaječná melanž ---
Pšeničný škrob deproteinovaný-bezlepková směs ---
Rozpouštědlo E1520-rychlošlehací pasta ---
Rychlošlehací pasta ---
Sojový lecitin E322-bezlepková směs ---
Sůl s jodem ---
Vaječná melanž ---
Voda-rychlošlehací pasta ---
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.