Pizza bezlepková - korpus - složení
				Publikováno dne:
				25.02.2008
			
			
				Výrobce:
				Jizerské pekárny spol. s r.o.
			
			Upozornění:
				minimální trvanlivost do data uvedeného na přídavné etiketě
obsah gliadinu je 0,84 mg/100 g sušiny
			| 100 g výrobku obsahuje: | |
| Látka | Množství | 
| Sacharidy | 68 g | 
|---|---|
| Bílkoviny | 3 g | 
| Tuky | 3 g | 
| Aroma-margarin | --- | 
| Barvivo E160a-margarin | --- | 
| Bezlepková směs | --- | 
| Dextroza-bezlepková směs | --- | 
| Droždí | --- | 
| Emulgátor (E471, E322-sojový)-margarin | --- | 
| Guma guar E412-bezlepková směs | --- | 
| Kukuřičný škrob | --- | 
| Kyselina (E330)-margarin | --- | 
| Kyselina askorbová E300-bezlepková směs | --- | 
| Kyselina citrónová E330-bezlepková směs | --- | 
| Lupinová mouka-bezlepková směs | --- | 
| Margarin | --- | 
| Pšeničný škrob deproteinovaný-bezlepková směs | --- | 
| Rostlinné oleje a tuky částečně ztužené-margarin | --- | 
| Rostlinný olej | --- | 
| Sojový lecitin E322-bezlepková směs | --- | 
| Sůl s jodem | --- | 
| Voda pitná | --- | 
| Voda-margarin | --- | 
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
				hygienika.
		
		Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.
		
	 Složení-produktu.cz
Složení-produktu.cz