Plasmon Hrušky s jogurtem - složení
				Publikováno dne:
				18.04.2011
			
			
				Výrobce:
				Plasmon Dietetici Alimentari, S.r.l.
			
			Upozornění:
				Vhodné pro děti od ukončeného 6. měsíce (pokud dětský lékař neurčí jinak). Neobsahuje lepek. Ve skleničce je vakuum, o kterém se přesvědčíte cvaknutím uzávěru při prvním otevření.
Program Oasi(R) Plasmon: záruka té nejvyšší kvality tím, že ovoce je sklizené ručně v optimální zralosti tak, aby byla zajištěna na nejlepší chuť.
Jogurt se vyrábí z pasterizovaného mléka té nejvyšší kvality a neobsahuje žádné konzervační látky ani barviva. Obsahuje mléko. Skladujte a uchovávejte při teplotě + 10 až + 25 stupňů Celsia. Vyrobeno v Itálii.
			Dávkování:
				Po otevření je možné okamžitě konzumovat. Nespotřebované množství uzavřete ve skleničce, uložte v chladničce při teplotě cca + 5 stupňů Celsia a spotřebujte do 24 hodin po otevření.
			| 100 g obsahuje: | |
| Látka | Množství | 
| Vitamín C | 60 mg | 
|---|---|
| Vápník | 60 mg | 
| Sodík méně než | 30 mg | 
| Hrušky | 20 % | 
| Jogurt | 20 % | 
| Sacharidy-celkem | 19 g | 
| Cukry | 15 g | 
| Bílkoviny | --- | 
| Citrónová šťáva | --- | 
| Cukr | --- | 
| Kukuřičný škrob | --- | 
| Nasycené mastné kyseliny | --- | 
| Převařená voda | --- | 
| Rýžový škrob | --- | 
| Tuky-celkem | --- | 
| Vláknina | --- | 
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
				hygienika.
		
		Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.
		
	 Složení-produktu.cz
Složení-produktu.cz