Součást projektu Nonstop lékárna

Plasmon Hrušky s jogurtem - složení

Publikováno dne: 18.04.2011
Výrobce: Plasmon Dietetici Alimentari, S.r.l.
Upozornění:
Vhodné pro děti od ukončeného 6. měsíce (pokud dětský lékař neurčí jinak). Neobsahuje lepek. Ve skleničce je vakuum, o kterém se přesvědčíte cvaknutím uzávěru při prvním otevření. Program Oasi(R) Plasmon: záruka té nejvyšší kvality tím, že ovoce je sklizené ručně v optimální zralosti tak, aby byla zajištěna na nejlepší chuť. Jogurt se vyrábí z pasterizovaného mléka té nejvyšší kvality a neobsahuje žádné konzervační látky ani barviva. Obsahuje mléko. Skladujte a uchovávejte při teplotě + 10 až + 25 stupňů Celsia. Vyrobeno v Itálii.
Dávkování:
Po otevření je možné okamžitě konzumovat. Nespotřebované množství uzavřete ve skleničce, uložte v chladničce při teplotě cca + 5 stupňů Celsia a spotřebujte do 24 hodin po otevření.
100 g obsahuje:
Látka Množství
Vitamín C 60 mg
Vápník 60 mg
Sodík méně než 30 mg
Hrušky 20 %
Jogurt 20 %
Sacharidy-celkem 19 g
Cukry 15 g
Bílkoviny ---
Citrónová šťáva ---
Cukr ---
Kukuřičný škrob ---
Nasycené mastné kyseliny ---
Převařená voda ---
Rýžový škrob ---
Tuky-celkem ---
Vláknina ---
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.