Plasmon Vepřové maso - složení
Publikováno dne:
18.04.2011
Výrobce:
Plasmon Dietetici Alimentari, S.r.l.
Upozornění:
Vhodné pro děti od ukončeného 6. měsíce (pokud dětský lékař neurčí jinak). Ve skleničce je vakuum, o kterém se přesvědčíte cvaknutím uzávěru při prvním otevření.
Program Oasi(R) Plasmon: záruka té nejvyšší kvality díky vybraným farmám, které jsou mimo dosah zdrojů znečištění, masu, které je pečlivě vybíráno a kontrolováno a dodavatelům, kteří jsou výhradně z Itálie.
Maso (pyré) je vakuově baleno bez zbytků vzduchu. Neobsahuje lepek, mléčné bílkoviny ani žádné konzervační látky.
Dávkování:
Skleničku otevřete a ohřejte ve vodní lázni a obsah přidejte do jídla. Přezkoušejte teplotu. Neohřátý zbytek uzavřete ve skleničce, uložte v chladničce při teplotě cca + 5 stupňů Celsia a spotřebujte do 24 hodin po otevření.
100 g obsahuje: | |
Látka | Množství |
Sodík | 120 mg |
---|---|
Vepřové maso | 40 % |
Bílkoviny | 7 g |
Sacharidy | 5 g |
Tuky | 3 g |
Kukuřičný škrob | --- |
Převařená voda | --- |
Sůl | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.