Puding v prášku s vanilkovou příchutí - složení
Publikováno dne:
31.08.2010
Výrobce:
Nestlé Česko s.r.o.
Upozornění:
Přiveďte mléko nebo směs mléka a smetany k varu. Odstavte ze zdroje tepla a za stálého míchání přidávejte směs. Porce rozlijte do forem a nechejte vychladnout.
Po otevření pečlivě uzavřete a spotřebujte co nejdříve. Minimální trvanlivost dokonce: viz dno obalu
Vyrobené v Rakousku.
Dávkování:
105 g prášku + 1 litr mléka = 10 porcí; 105 g prášku + 70 cl mléka + 30 cl smetany = 10 porcí
| 1 porce připravená s polotučným mlékem obsahuje: | |
| Látka | Množství |
| Vápník | 144 mg |
|---|---|
| Sacharidy-celkem | 14 g |
| Cukry | 13 g |
| Bílkoviny | 3 g |
| Nasycené mastné kyseliny | 1 g |
| Tuky-celkem | 1 g |
| Aroma | --- |
| Barvivo beta karoten | --- |
| Barvivo-riboflavin | --- |
| Cukr | --- |
| Guma Euchema | --- |
| Karagenan | --- |
| Kukuřičný škrob | --- |
| Ořechy-stopy | --- |
| Pšeničný lepek-stopy | --- |
| Sodík | --- |
| Sušená mléčná syrovátka | --- |
| Sušený mléčný prášek | --- |
| Sója-stopy | --- |
| Vejce-stopy | --- |
| Vláknina | --- |
| Xanthan | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.
Složení-produktu.cz