Puding v prášku s vanilkovou příchutí - složení
Publikováno dne:
31.08.2010
Výrobce:
Nestlé Česko s.r.o.
Upozornění:
Přiveďte mléko nebo směs mléka a smetany k varu. Odstavte ze zdroje tepla a za stálého míchání přidávejte směs. Porce rozlijte do forem a nechejte vychladnout.
Po otevření pečlivě uzavřete a spotřebujte co nejdříve. Minimální trvanlivost dokonce: viz dno obalu
Vyrobené v Rakousku.
Dávkování:
105 g prášku + 1 litr mléka = 10 porcí; 105 g prášku + 70 cl mléka + 30 cl smetany = 10 porcí
1 porce připravená s polotučným mlékem obsahuje: | |
Látka | Množství |
Vápník | 144 mg |
---|---|
Sacharidy-celkem | 14 g |
Cukry | 13 g |
Bílkoviny | 3 g |
Nasycené mastné kyseliny | 1 g |
Tuky-celkem | 1 g |
Aroma | --- |
Barvivo beta karoten | --- |
Barvivo-riboflavin | --- |
Cukr | --- |
Guma Euchema | --- |
Karagenan | --- |
Kukuřičný škrob | --- |
Ořechy-stopy | --- |
Pšeničný lepek-stopy | --- |
Sodík | --- |
Sušená mléčná syrovátka | --- |
Sušený mléčný prášek | --- |
Sója-stopy | --- |
Vejce-stopy | --- |
Vláknina | --- |
Xanthan | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.