Součást projektu Nonstop lékárna

Směs na bezlepkový chléb jáhlový - složení

Publikováno dne: 25.02.2008
Výrobce: Jizerské pekárny spol. s r.o.
Upozornění:
obsah gliadinu je méně než 1 mg/100 g sušiny, návod k přípravě: v domácí pekárně: 400-450 ml studené vody, 500 g směsi a 5 g droždí (polovina obsahu přiloženého balíčku) nasypat do mísící nádoby a nastavit program podle návodu výrobce. Klasická příprava: 400 ml vlažné vody, 500 g směsi a 5 g droždí (polovina obsahu přiloženého balíčku) mísit ručně nebo šlehačem 10 minut do hladka. Těsto nechat 20 minut kynout, pak přehnětat, vložit do olejem vymazané formy nebo vytvarovaný bochník na plech a nechat kynout v teple cca 1 hodinu. Pečeme při teplotě 200 stupňů Celsia 60 - 70 minut.
Látka Množství
Jáhlové vločky-jáhlový posyp 44 %
Bezlepková směs ---
Dextroza-bezlepková směs ---
Guma guar E412-bezlepková směs ---
Jáhlový posyp ---
Kukuřičná mouka-jáhlový posyp ---
Kukuřičná strouhanka-jáhlový posyp ---
Kyselina askorbová E300-bezlepková směs ---
Kyselina citrónová E330-bezlepková směs ---
Len-jáhlový posyp ---
Lupinová mouka-bezlepková směs ---
Pšeničný škrob deproteinovaný-bezlepková směs ---
Sezam-jáhlový posyp ---
Sojový lecitin E322-bezlepková směs ---
Sůl s jodem ---
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.