Směs na tmavý chléb pro diabetiky - složení
Publikováno dne:
04.07.2008
Výrobce:
Amylon, a.s.
Upozornění:
Výrobek je vhodný pro diabetiky.
V malém množství vlažné vody rozpustíme 8 g droždí, doplníme množstvím vody na půl litru a připravenou směs nalijeme do mísící formy, přidáme 1 lžíci stolního oleje, přisypeme 500 g směsi (obsah sáčku) a vypracujeme robotem.
100 g chleba obsahuje: | |
Látka | Množství |
Sacharidy | 33 g |
---|---|
Bílkoviny | 15 g |
Tuky | 1 g |
Celozrnná pšeničná mouka | --- |
Celozrnná žitná mouka | --- |
Jedlá sůl | --- |
Kyselina askorbová | --- |
Mouka ze semen guaru | --- |
Práškový kvásek | --- |
Vitální pšeničná bílkovina | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.