Směs na tmavý chléb pro diabetiky - složení
Publikováno dne:
04.07.2008
Výrobce:
Amylon, a.s.
Upozornění:
Výrobek je vhodný pro diabetiky.
V malém množství vlažné vody rozpustíme 8 g droždí, doplníme množstvím vody na půl litru a připravenou směs nalijeme do mísící formy, přidáme 1 lžíci stolního oleje, přisypeme 500 g směsi (obsah sáčku) a vypracujeme robotem.
| 100 g chleba obsahuje: | |
| Látka | Množství |
| Sacharidy | 33 g |
|---|---|
| Bílkoviny | 15 g |
| Tuky | 1 g |
| Celozrnná pšeničná mouka | --- |
| Celozrnná žitná mouka | --- |
| Jedlá sůl | --- |
| Kyselina askorbová | --- |
| Mouka ze semen guaru | --- |
| Práškový kvásek | --- |
| Vitální pšeničná bílkovina | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.
Složení-produktu.cz