Supreme protein bar Caramel nut chocolate - složení
Publikováno dne:
13.09.2010
Výrobce:
Supreme Protein Inc.
Upozornění:
Po otevření ihned spotřebujte. Vhodný pro sportovce.
Skladujte výrobek na tmavém, suchém a chladném místě mimo dosah dětí při teplotě 10-25 stupňů Celsia mimo dosah přímého slunečního záření. Minimální trvanlivost do: uvedeno na obale
Obsahuje oříšky, soju, lepek a mléko.
Dávkování:
1 tyčinka denně.
1 tyčinka-96 g obsahuje: | |
Látka | Množství |
Sodík | 300 mg |
---|---|
Fosfor | 180 mg |
Vápník | 140 mg |
Draslík | 65 mg |
Cholesterol | 20 mg |
Hořčík | 20 mg |
Vitamín C | 13.8 mg |
Vitamín E | 9.2 mg |
Niacin | 2.6 mg |
Železo | 2.5 mg |
Zinek | 1.35 mg |
Kyselina pantothenová | 900 μg |
Vitamín B6 | 560 μg |
Vitamín A | 525 μg |
Měď | 360 μg |
Mangan | 260 μg |
Riboflavin | 150 μg |
Kyselina listová | 112 μg |
Sacharidy-celkem | 36 g |
Protein mléčného původu | 30 g |
Thiamin | 30 μg |
Biotin | 27 μg |
Tuky | 15 g |
Cukry | 4 g |
Selen | 2 μg |
Vitamin B12 | 1 μg |
Beta-karoten | --- |
Burské oříšky | --- |
Chlorid hořečnatý | --- |
Chlorid manganatý | --- |
Chlorid vápenatý | --- |
Chlorid zinečnatý | --- |
Cukr | --- |
D-alfa-tokoferol | --- |
D-pantothenan vápenatý | --- |
Glycerin | --- |
Kakaový prášek | --- |
Kalcium L-methylfolát | --- |
Kolagen | --- |
Kukuřičný škrob | --- |
Kyanokobalamin | --- |
Kyselina askorbová | --- |
Maltitol | --- |
Mléčný proteinový koncentrát | --- |
Nikotinamid | --- |
Palmový olej | --- |
Pyridoxin hydrochlorid | --- |
Přírodní vanilka | --- |
Pšeničná mouka | --- |
Rýžová mouka | --- |
Selenan sodný | --- |
Sladový extrakt | --- |
Sojový protein | --- |
Sorbát draselný | --- |
Syrovátkový proteinový izolát | --- |
Syrovátkový proteinový koncentrát | --- |
Sójový lecithin | --- |
Thiamin hydrochlorid | --- |
Uhličitan železnatý | --- |
Vanilin | --- |
Voda čištěná | --- |
Řepkový olej | --- |
Originální zdroj informací je oznámení v Registru rozhodnutí hlavního
hygienika.
Našli jste chybu ? Oznamte nám ji prosím na emailovou adresu info@slozeni-produktu.cz.